گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

قانونگذار بولیوی خودش را رئیس‌جمهور موقت این کشور اعلام کرد

قانونگذار مخالف دولت سابق بولیوی بامداد چهارشنبه خودش را رئیس‌جمهور موقت این کشور اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 13
کد خبر: ۲۷۷۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، در پی عزیمت «اوو مورالس» رئیس‌جمهور مستعفی بولیوی به مکزیک،«ژیناین آنز»، قانونگذار این کشور خودش را رئیس‌جمهور موقت این کشور اعلام کرده است.

 

به نوشته آسوشیتدپرس، خانم «آنز»، معاون دوم مجلس سنای بولیوی و از مخالفان دولت مورالس اعلام کرد که کنترل این کشور را به دست گرفته است.

 

آنز گفت: «من ریاست‌جمهوری را به عهده گرفته و تمامی اقدامات لازم برای به صلح رساندن کشور را منظور خواهم کرد.»

 

مورالس که از سوی کمیسیون انتخابات بولیوی برنده انتخابات ریاست جمهوری این کشور در ماه اکتبر اعلام شده بود به دنبال اعتراضات خشونت آمیز مخالفان و اتهامات آنها علیه وی روز یکشنبه ترجیح داد برای جلوگیری از خشونتهای بیشتر از سمت خود کناره گیری کند.

 

دولت‌های کوبا و ونزوئلا فشارها برای کناره گیری مورالس از قدرت را کودتا علیه وی خوانده و خواستار حمایت جامعه بین المللی از رئیس جمهور منتخب بولیوی شده‌اند.

 

بنا بر اعلام کمیسیون انتخابات بولیوی و رای دادگاه عالی این کشور پس از شمارش دستی آرا، اوو مورالس موفق شده بود با کسب 47 درصد آرا بر رقیبش کارلوس مسا با 36 رصد آرا پیروز شود.

 

وزیر خارجه مکزیک روز گذشته (سه‌شنبه) گفت که کشورش به «اِوو مورالس» رئیس‌جمهور مستعفی بولیوی پناهندگی اعطا کرده است.

منبع: فارس

ارسال نظر